bekijk de toonzaal

R. Janssen & Zn. nv gevestigd in Turnhout vervult voor u de rol van voorraadhouder en verdeler van een breed assortiment ijzerwaren (raam-, deur-, meubel- en keukenbeslag) afgestemd op de Belgische en Nederlandse marktbehoefte.

Opgericht in 1950, groeide dit familiebedrijf uit tot één van de toonaangevende bedrijven in zijn branche. Een team van gemotiveerde medewerkers staat tot uw dienst. Meer dan 15000 verschillende artikelen worden voor u op voorraad gehouden.

Wij streven ernaar uw orders zo spoedig en correct mogelijk bij u te bezorgen via onze vertegenwoordigers en eigen transportdienst. Ook staan we u met raad en daad bij om al uw technische problemen op te lossen, uw werven te bemonsteren en uw projecten uitstraling te geven. Wij blijven door opleidingen en door het afschuimen van de markt gefascineerd door nieuwe producten, technieken en materialen waarvan we u op de hoogte houden.

Sinds kort kunnen we veiligheidscilinders uit voorraad leveren. Ze worden bij ons naar wens al dan niet gelijksluitend gemaakt en geleverd met eigendomscertificaat. Onze vertegenwoordigers staan bovendien klaar om sleutelplannen voor u op te stellen en te verwezenlijken samen met onze leveranciers.

Tevens kunt u in onze showroom kennismaken met een exclusief programma design- en stijlkrukken, in alle mogelijke uitvoeringen en stijlen, zowel modern als klassiek. In ons atelier worden inox T-grepen op maat gemaakt en worden balustrades en borstweringen klaargemaakt voor plaatsing. Voor vrijblijvend advies en informatie kunt u altijd contact opnemen.

Janssen, synoniem voor kwaliteit en service, wil uw beste partner zijn voor al uw projecten.