+32 (0)14 41 69 26

Dichtingen kopen voor uw woning in Limburg

 

Zakelijk en particulier
Nauw contact met klanten
Duurzame klantenrelaties

 

Als de dichtingen voor uw ramen en deuren van uw woning in Limburg of Antwerpen toe zijn aan vervanging, kunt u terecht bij R. Janssen & Zn. Als familiebedrijf dat zich al meer dan zeventig jaar bezighoudt met de verkoop van ijzerwaren en bouwbeslag, delen wij graag onze expertise met u. 

 

Zijn de dichtingen van uw ramen en deuren in uw woning in Limburg toe aan vervanging? 

 

Dichtingen voor ramen en deuren kopen voor uw woning in Limburg of Antwerpen

Om ervoor te zorgen dat uw ramen en deuren in uw woning in Limburg of Antwerpen goed kunnen sluiten, is het aan te raden om te zorgen voor goede dichtingen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor diverse soorten dichtingen in verschillende materialen. Onze collectie aan ijzerwaren en bouwbeslag bestaat onder meer uit deursloten, -klinken en -pompen. Daarnaast kunt u bij ons scharnieren, verluchtingsroosters en nog veel meer kopen.

R. Janssen & Zn producten

 

Online bestellen of onze showroom bezoeken

In onze webshop kunt u onze hele collectie raadplegen en uw gewenste artikelen in enkele klikken bestellen. Ook kunt u altijd langskomen in onze showroom in Turnhout, dicht bij Antwerpen en Limburg, en advies vragen over ons assortiment aan dichtingen en bijvoorbeeld raambeslag. Of ontdek ons assortiment aan voegkitten. Wat u ook zoekt: ons team staat voor u klaar!

 

Stel uw vragen direct aan ons team

Als expert in de verkoop van bouwbeslag, kunt u erop vertrouwen dat onze medewerkers uit Antwerpen en Limburg kennis hebben over dichtingen. Vraag hen dus gerust advies over uw keuze wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. Is Turnhout net iets te ver? U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar +3214416926, te mailen naar info@janssenr.be of het contactformulier in te vullen.