+32 (0)14 41 69 26

Populaire producten

Nieuwe producten

Waarom kiezen voor R. Janssen & Zn nv?

Groot assortiment en uitgebreide voorraad

Gespecialiseerde productkennis

Duurzame klantrelatie

Persoonlijk advies

Ruime toonzaal


Onze merken

Op zoek naar merkspecifieke producten? Ontdek enkele van onze merken hier. IJzerwaren kopen in Antwerpen

Janssen & Zn is dé speciaalzaak voor ijzerwaren en bouwbeslag in Turnhout in Antwerpen en tegen de grens met Limburg. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een grote collectie aan deurklinken, veiligheidssloten, kasttoppen en nog veel meer. U kunt ons gamma komen bewonderen in onze showroom of uw gewenst product bestellen via onze webshop. Ons team vertelt u graag meer over het assortiment aan ijzerwaren van onze zaak nabij Antwerpen en Limburg.

 

Koop hier uw ijzerwaren en bouwbeslag voor uw pand in Antwerpen of Limburg

Ons ruime aanbod aan ijzerwaren en bouwbeslag trekt vooral vele klanten aan uit Antwerpen en omgeving, en uit de provincie Limburg. Van diverse systemen voor een toegangscontrole tot sierlijke kastgrepen: bij ons vindt u precies wat u zoekt. Al onze producten zijn van topkwaliteit. Daarvoor werken wij samen met de beste merken zoals Dauby voor design deurklinken en Hoppe voor eenvoudigere modellen. Naast accessoires voor deuren en kasten, bieden wij ook verluchtingsroosters en veilige sloten aan. Bij ons vindt u werkelijk alle ijzerwaren en al het bouwbeslag die u nodig heeft voor uw pand in Antwerpen of Limburg.

 

Ontdek ons aanbod

Heeft u ijzerwaren en bouwbeslag nodig en woont u in regio Antwerpen of Limburg? Kom dan langs in onze showroom in Turnhout. Onze medewerkers geven u met veel plezier gericht advies en helpen u graag bij de keuze van uw aankoop. Is onze winkel net te ver? Ontdek ons volledig gamma dan in onze webshop en bestel de ijzerwaren die u nodig heeft voor het afwerken van uw pand in Antwerpen of Limburg.