+32 (0)14 41 69 26

Toegangscontrole in regio Antwerpen voor bedrijven en woningen

 

Zakelijk en particulier
Nauw contact met klanten
Duurzame klantenrelaties

 

Een systeem voor toegangscontrole in uw woning of kantoor in Antwerpen of Limburg, laat u plaatsen door de specialisten van R. Janssen. Ons gamma bestaat uit verschillende mogelijkheden om de toegang van uw pand te controleren. Wij zijn er zowel voor particuliere als zakelijke klanten en bieden enkel producten van topmerken aan.

 

Bestel nu uw ijzerwaren of bouwbeslag!

 

Een veilige toegangscontrole in Antwerpen of Limburg voor uw pand

Een extra toegangscontrole installeren in uw woning of kantoorgebouw in Antwerpen of Limburg zorgt voor een veilig gevoel. U kunt er namelijk voor zorgen dat mensen bepaalde ruimtes niet zomaar kunnen betreden. Heeft u interesse in een elegante kaartlezer waaraan u tot 10 000 gebruikers kunt toevoegen, of verkiest u een codeslot? Laat ons weten wat uw wensen zijn en onze medewerkers helpen u met veel plezier verder.

 

R. Janssen & Zn producten

 

Reken op onze experts

Dankzij onze expertise kan ons team gericht advies geven zodat u de beste keuze maakt. Heeft u trouwens al veilige sloten? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Ons gamma bestaat uit diverse veiligheidscilinders en gewone deursloten. Wilt u uw pand nog veiliger maken? Kies dan voor onze meerpuntsloten. Bent u ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen bij de aankoop van een systeem voor een extra toegangscontrole voor uw kantoor of woning in Antwerpen of Limburg? Kom dan binnenkort langs in onze showroom in Turnhout of bestel uw gewenste product direct online.

 

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u naar extra informatie?

 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, houdt u best onze nieuwspagina in de gaten. Wilt u een offerte aanvragen voor een oplossing voor uw toegangscontrole in Antwerpen of Limburg? Aarzel niet om contact op te nemen met ons. Dat kan door te bellen naar +3214416926 of een e-mail te sturen naar info@janssenr.be.