+32 (0)14 41 69 26

Producten van het topmerk Dauby koopt u bij ons nabij Antwerpen

 

Zakelijk en particulier
Nauw contact met klanten
Duurzame klantenrelaties

 

Bouwbeslag van het topmerk Dauby kunt u kopen bij R. Janssen & Zn nabij Antwerpen. U bent welkom in onze showroom in Turnhout, of u kunt uw producten online bestellen. Wij zijn er zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan zeventig jaar waardoor wij al heel wat expertise opgebouwd hebben, die we graag inzetten om u te helpen. Zo vindt u gegarandeerd de artikelen van Dauby die perfect bij uw woning in regio Antwerpen passen.

 

Wilt u een deurklink of ander meubelbeslag van het merk Dauby kopen voor uw woning of kantoor in Antwerpen? 

 

Stijlvol bouwbeslag van Dauby voor uw pand in Antwerpen

De artikelen van Dauby die u bij ons in de buurt van Antwerpen kunt kopen, zijn van topkwaliteit. Dankzij het ruime assortiment bieden wij zowel echte designstukken aan als retroproducten. De meeste artikelen van dit topmerk zijn handgemaakt. De producten van Dauby die u bij ons koopt, zijn onder andere deurklinken, cilinderplaatjes en scharnieren. Alle artikelen zijn in verschillende materialen beschikbaar zoals ruw metaal, verouderd ijzer of brons. Als u het hele gamma van Dauby wilt bewonderen, bent u van harte welkom in onze showroom in Turnhout, Antwerpen. Zo kunt u verschillende producten van Dauby of bijvoorbeeld artikelen van Hoppe met elkaar vergelijken.

R. Janssen & Zn producten

 

Bestel uw artikelen online of bezoek onze showroom

Is onze winkel in de buurt van Antwerpen iets te ver voor u, maar bent u wel benieuwd naar de producten van Dauby die wij aanbieden? Dan bekijkt u ons gehele aanbod in alle rust online. Wij zijn steeds bereikbaar als u meer informatie wenst. U kunt bellen naar +3214416926, een e-mail sturen naar info@janssenr.be of het online contactformulier invullen.