+32 (0)14 41 69 26

Producten van het merk Hoppe kopen in Antwerpen

 

Zakelijk en particulier
Nauw contact met klanten
Duurzame klantenrelaties

 

Als u interesse heeft in de producten van het topmerk Hoppe, kunt u terecht bij R. Janssen & Zn in Antwerpen. Als dé specialist in ijzerwaren en bouwbeslag delen wij graag onze expertise met u. Zowel particuliere als zakelijke klanten die geïnteresseerd zijn in producten van Hoppe zijn welkom in onze vestiging in Turnhout, dicht bij Antwerpen. 

 

Benieuwd naar het assoritment aan Hoppe

 

Artikelen van het topmerk Hoppe vindt u in onze zaak nabij Antwerpen

Bij R. Janssen & Zn in Antwerpen vindt u een groot aanbod aan deurklinken, cilinderplaatjes en raamkrukken van het topmerk Hoppe. Op die manier kunt u alles wat u nodig heeft in hetzelfde design kopen. Zo zorgt u dat alles in uw woning of op kantoor één mooi harmonieus geheel vormt. U heeft keuze uit diverse modellen en materialen zoals brons of ijzer. Onze medewerkers geven u graag gericht advies over uw aankoop. Bovendien kunt u onze hele collectie ook online bestellen.

R. Janssen & Zn producten

 

Stel uw vragen direct aan ons team

Ontdek in onze showroom in Antwerpen de hele collectie van Hoppe en laat ons u helpen om een goede keuze te maken. Heeft u voor de rest nog iets nodig voor de afwerking van uw ramen en deuren? Zoals dichtingen of sloten? Neem contact op met ons voor meer informatie of bestel alles online. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +3214416926 of te mailen naar info@janssenr.be.