+32 (0)14 41 69 26

NUDA deurkruk WIND voor krukgat 16mm - ZMW mat wit

Maak een keuze.
Op voorraad
SHORT DESCRIPTION:
Maak een keuze.
Indien nu besteld, maandag 22/07/2024 geleverd
Log in voor prijs
NUDA deurkruk WIND voor krukgat 16mm - ZMW mat wit is te bestellen in veelvoud van 1
ONTDEK DE STIJL VAN NUDA: SUBTIEL DESIGN, GROOTSE UITSTRALING

Rozetten op je deur is verleden tijd met de nieuwe Italiaanse NUDA-collectie. NUDA is Italiaans voor naakt, en dat is precies wat deze deurkrukken zijn. Doordat deze deurkrukken geen rozetten hebben (of een heel minimaal rozet indien noodzakelijk), geeft het een hele strakke en minimalistische uitstraling aan je interieur.
Deze exclusieve technologie van NUDA is een unieke innovatie in interieurdesign. Met deze nieuwe collectie maak je van elke deur een mooie beleving.
Door het gepatenteerde stift systeem kunnen de krukken strak op de deur gemonteerd worden en gaan ze, ondanks dat ze geen rozet hebben, niet los zitten. Een strakke montage met een nog strakker design, dat is wat NUDA onderscheidt van de rest.
Daarnaast worden de deurkrukken met veel aandacht en vakmanschap in Italië geproduceerd. In elke NUDA deurkruk staat als teken van echtheid het woord NUDA. Zo weet je dat je echte kwaliteit in huis hebt.
NUDA speelt in op de trend van kleinere, dunnere, minimalistische, luxere, slanke en elegante ontwerpen.

Voordelen van NUDA:
 • Minimalistische deurkruk zonder rozet
 • Bevestiging zonder schroeven in het deurpaneel
 • Gepatenteerd systeem dat meer dan 200.000 keer is getest volgens Europese standaard
 • Kogellagers zijn meer dan 1 miljoen keer getest

Installatie en gebruik:
 • Een deurkruk zonder rozet is een hele mooie en elegante verbetering in de wereld van deurkrukken. De strakke stijl in combinatie met een goede montage op de deur zorgt voor een ideale oplossing voor degene die van stijl houdt en dit wil uitstralen in zijn of haar interieur.
 • De installatie van de NUDA-deurkruk is erg simpel en vereist geen specifieke technieken of vaardigheden. Voor deuren met een kruk-gat van 16mm doorsnede geldt dat de NUDA-deurkruk volledig zonder rozet te gebruiken is. Hiermee heb je dus de elegante naakte look van NUDA.
 • Voor deuren met een krukgat van 20 tot 24mm kan er met een onzichtbaar rozet gewerkt worden. Dit rozet dicht het krukgat af zonder dat het achter de hals van de kruk vandaan komt. Zo behoud je ook op deze manier de NUDA look. Bij grote krukgaten kan er gewerkt worden met een rozet van 30 of 45mm. Dit is de beste optie als er gaten weggewerkt moeten worden, maar je toch de elegante en unieke deurkrukken van NUDA wil toepassen.
 • Door het gepatenteerde stiftsysteem zal de deurkruk ondanks het missende rozet strak en stevig op de deur gemonteerd zitten, zonder dat deze gaat wankelen. Controleer eerst goed de millimeter van het kruk-gat om de beste montage te realiseren.

Extra info:
 • Materiaal: zamak
 • Model verkrijgbaar als krukpaar ("NK") of als krukpaar incl. toiletgarnituur PUNTO ("+ WC")
 • Kleur: mat wit
 • Technische tekening en brochure: zie 'Meer informatie'
 • Verkoopeenheid: paar
Meer informatie / Documenten
Downloads WIND-TEK.pdf
PUNTO-WC-GARNITUUR.pdf
NUDA-BROCHURE.pdf
Kleur Wit
Merk Verum (NUDA)
Type Standaard deurkrukken